#RideWithACE nu ook in Europa

ACE, oftwel American Coaster Enthousiasts, is een bekende non-profitorganisatie die zich richt op het plezier, de kennis en het behoud van achtbanen , evenals de erkenning van sommige als architecturale en technische monumenten.

De organisatie is opgericht in 1978, nadat de oprichters elkaar in 1977 hebben ontmoet bij een marathonevenement ter promotie van de film “Rollercoaster“.

De organisatie bied hun leden diverse voordelen aan bij pretparken wereldwijd. Ook ontvangen ze een uitgebreid magazine en een nieuwsbrief. Ook kunnen ze uitgenodigd worden voor unieke pretpark gerelateerde evenementen.
Ook worden er regelmatig unieke coastertrips georganiseerd voor hun leden.

Nu (2022) is er ook een afdeling opgericht van ACE, speciaal voor Europa. De Europese leden kunnen van vergelijkbare voordelen genieten als hun mede leden in Amerika.
Je kunt al lid worden van ACE voor minimaal $35 per jaar. Maar dan mis je wel o.a. het prachtige magazine dat bij het duurdere lidmaatschap ($50) wel is inbegrepen.

Voor mijn Zweden trip welke ik gepland heb voor dit jaar (2022), zou een lidmaatschap van ACE al interessant zijn, net als voor mijn Engeland trip in 2024. Maar ook de ECC (European Coaster Club) bied vergelijkbare voordelen aan voor hun leden. En ik heb maar 1 lidmaatschap nodig. Dat word dus keuzes maken.

Meer info:

Reacties zijn gesloten.