20xx – Canada

Net zo graag, dat ik zeker ooit opnieuw weer terug wil voor een vakantie naar de VS, staat ook voor een eerste keer een bezoek aan Canada nog steeds op de wishlist van mij.
Maar waar zal ik dan naar toe gaan? Canada is namelijk net iets groter qua oppervlakte dan de VS. En daar kun je ook al niet in 1 keer geweest zijn. Zo heb ik tot nu toe alleen de staten Florida, California, Nevada en Arizona mogen bezoeken.

In Canada lijkt het mij zeker geweldig leuk om de steden Toronto (Ontario) en Montreal (Québec) te bezoeken in het oosten van het land. Maar ook diverse steden in de rest van het land, zou ik graag willen zien, zoals Vancouver welke in het westen van het land gelegen is (British Columbia).
Verder zijn er ook een aantal (indoor) pretparken zoals Canada’s Wonderland, La Ronde, Galaxyland en Playland die ik graag zou willen bezoeken en er is natuurlijk prachtige natuur in het gehele land, die ik ook graag wil zien.


Het laatste nieuws over deze vakantie:
20xx - Canada

Ik zou graag eens naar het prachtige land Canada willen, maar aan welke kant van het land dan mijn eerste vakantie zal zijn, is nu nog onbekend.

Reacties zijn gesloten.