2023 – Spanje

San Sebastian het oorspronkelijke hoofddoel van deze trip is een stad en gemeente in de Spaanse autonome regio Baskenland, in het noorden van Spanje, aan een baai van de Golf van Biskaje. Het is de hoofdstad van de provincie Gipuzkoa. De stad ligt dicht bij de grens met Frankrijk, niet ver van het Franse Bayonne. 
Maar toch is het dan makkelijker en veel interessanter om op Bilbao te vliegen.

Ik ga dit bezoekje aan San Sebastian zeer waarschijnlijk combineren met een nieuw bezoek aan Madrid, nadat ik hier in 2013 al eens eerder geweest ben. Als ik deze trip met de trein maak, kom ik ook nog eens langs Segovia, een stad met een prachtige mooi historisch centrum, dat zelfs op de Unesco erfgoedlijst staat.
Volgens diverse geruchten op Spaanse websites, krijgt het Parque Warner Madrid in 2022 of 2023 ook nog eens een nieuwe launch coaster. Dat maakt het wel heel erg interessant om weer naar de Spaanse hoofdstad te gaan.


Het laatste nieuws over deze vakantie:
2023 - Spanje

Dit begon als een tripje naar Noord Spanje om o.a. de oudste nog operationele stalen achtbaan ter wereld te kunnen doen, maar dit werd al heel erg snel veel meer.

Reacties zijn gesloten.