2026 – Zuid/West Duitsland

In 2014 ben ik eens met Effeweg.nl een lang weekend naar Parijs en Disneyland Parijs geweest. Dit is wel goed bevallen ook al had ik er graag langer gebleven dan de 2 dagen die we er uiteindelijk waren.

Waarom zou ik dan niet op een vergelijkbare manier ook een ander park kunnen doen?
Helaas bied Effeweg.nl geen reizen meer aan naar Europa Park, terwijl ze dat 5 jaar geleden nog wel deden.
Ik moet dan opzoek naar een andere aanbieder of deze reis op eigen houtje gaan doen met bus of trein, wat ook een goede mogelijkheid is.

In 2025 viert het Europa Park hun 50-jarig bestaan. Hoe uitgebreid ze dit gaan vieren is nog niet bekend, er zijn zelfs nog geen geruchten over mogelijke festiviteiten en uitbreidingen aan het resort voor dit jubileum jaar.
De laatste geruchten over het park spreken van een nieuw themagebied met een grote coaster, welke in 2023 moeten openen.

EDIT (10-02-2021):

Naast eindelijk weer eens een bezoek aan het Europa Park in Rust, wil ik deze trip graag uitbreiden met enkele andere bestemmingen in/rond Stuttgart en Mannheim, welke al lange tijd op mijn verlanglijstje staan.
Zoals o.a. de musea van Porsche en Mercedes Benz

EDIT 15-03-2024:

Als ik tijdens deze trip ook het Holiday Park wil bezoeken, zal het wel pas in 2026 zijn, of later.
Dit vanwege de grote nieuwe attractie (mogelijk achtbaan) die ze dan willen openen.


Het laatste nieuws over deze vakantie:
2026 - Zuid/West Duitsland

Ik wil na jaren graag weer eens terug naar het schitterende Europa Park in Rust. Maar er zijn in die wijde omgeving ook genoeg andere plekken die ik graag wil zien.

Reacties zijn gesloten.