2021 – Krakau

Dzień dobry, goedendag en welkom op de website over mijn Krakau 2021 tripje.

Ik heb de afgelopen jaren al vele steden mogen bezoeken voor een leuk stedentripje. Maar nog nooit was dit een stad in het voormalig Oost-Europa. Daar komt in 2021 dan eindelijk verandering in met een bezoek aan de historische stad Krakau in Polen.

Voor een stedentrip is Krakau een heel geschikte bestemming, maar ook voor liefhebbers van achtbanen word de stad steeds interessanter. In de buurt van de stad liggen namelijk 2 grote pretparken (Energylandia en Legendia), met een goed aanbod aan achtbanen en andere attracties. En ook de verwachte uitbreidingen voor de komende jaren doen het goed bij pretpark fans over de hele wereld.

Het reisschema is zou goed als bekend en ook het hotel is gekozen.
Ondertussen verzamel ik hier informatie over de stad Krakau en de verschillende activiteiten die ik daar hoop te doen.

EDIT (07-07-2020):

Deze trip met een groep leden van Pretpark.club is doorgeschoven naar 2021, vanwege de corona problemen.
Lees HIER meer over dit besluit.

EDIT (15-06-2021):

Ik heb toch besloten om op eigen gelegenheid deze trip te gaan maken, ipv met een hele groep te gaan, zoals oorspronkelijk in 2020 de bedoeling was. Die groep is er namelijk nog steeds niet helemaal uit of ze dit jaar wel of niet zullen gaan. En dat besluit wil ik niet langer afwachten.


Het laatste nieuws over deze vakantie:
2021 - Krakau

De laatste nieuwtjes, tips en weetjes over mijn trip naar Krakau in 2021. Oorspronkelijk zou dit een Polen en Oost-Duitsland worden in 2020 met een grote groep pretpark liefhebbers, maar door corona is dat allemaal veranderd.

Reacties zijn gesloten.