Helaas; De Polen trip schuift door naar 2021

Door die vervelende covid pandemie de laatste tijd, was het al enkele maanden onduidelijk of de Polen & Oost-Duitsland trip welke gepland stond voor September 2020 wel door kon gaan.

De organisatie heeft daarom vandaag besloten de knoop definitief door te hakken en deze trip voor 2020 te cancellen en door te schuiven naar 2021. Iedereen heeft dan nog op een redelijke manier de mogelijkheid om allerlei extra dingen te regelen en aan te passen.

Hier is nog het bericht van de organisatie:

Na uitvoerig overleg met Sanne, de busmaatschappij en de hotels heb ik een hele moeilijke beslissing moeten maken. En dat is helaas geen leuke, want de reis zal dit jaar definitief niet doorgaan. De trip zal naar 2021 verplaatst worden, namelijk 21 t/m 26 september. Hetzelfde programma, meer achtbanen en hopelijk weer helemaal in het oude normaal zoals we gewend waren. Ik hoop van harte dat we volgend jaar met een mooie groep zullen zijn.

Ik snap dat een aantal flink teleurgesteld zullen zijn, maar de wereld staat er op dit moment zo anders bij als in september 2019 toen ik het aanmeldtopic opende. Ik had het heel graag anders gezien, heb het zolang mogelijk uitgesteld maar dit is in onze ogen de beste beslissing op dit moment. Het is gewoon te onzeker hoe de vlag er over 2 maanden bij hangt en helaas kunnen de busmaatschappij en hotels ook niet lang blijven wachten, zij willen ook zekerheid.

Indien je er voor kiest om volgend jaar niet mee te gaan, dan krijg je uiteraard je volledige reissom teruggestort. Een reactie hieronder is voldoende, een appje of mailtje mag natuurlijk ook. Dankzij de goede afspraken heb ik geen aanbetaling hoeven doen en is alles veiliggesteld. Ik zal dit doen op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je de reissom betaald hebt. Indien dit een ander rekeningnummer is, graag mij mailen op arcobroek@hotmail.com

Nogmaals bedankt voor jullie geduld en meedenken, blijf vooral gezond en we zien elkaar hopelijk snel.

Bron: https://forum.pretpark.club/d/395-polen-en-oost-duitsland-reis-21-tm-26-september-2021-datum-is-verplaatst/399

Deze trip is dus doorgeschoven naar volgend jaar, en de nieuwe data zijn als volgt: 21 t/m 26 september 2021

Reacties zijn gesloten.