Verlanglijstje

In de toekomst hoop ik natuurlijk vaker nog een Hard Rock Cafe te mogen bezoeken. En natuurlijk hoop ik ook eens een echt Hard Rock Hotel te mogen bezoeken en het liefst hier ook te mogen overnachten.
Hieronder volgen 2 overzichtjes met de Cafe’s en Hotels die ik eens hoop te mogen bezoeken.

Hard Rock Cafe Helsinki
Verwachtte/gehoopte HRC bezoeken:

Ik wil graag nog vaker een Hard Rock Cafe bezoeken en o.a. de volgende plaatsen staan op mijn verlanglijstje: Amsterdam, Antwerpen, Athene, Brussel, Budapest, Dublin, Hamburg, Helsinki, Ibiza, Krakau, Lissabon, Londen (Oxford Street & Piccadilly Circus), Manchester, Milaan, Munchen, Parijs, Porto, Praag, Reykjavik, Rome, Valencia, Wenen, Wroclaw, etc.
Er waren ooit geruchten dat er in de toekomst ook HRC’s zouden komen in onder andere de Italiaanse stad Napels. Maar dat blijken momenteel alleen maar verzinsels te zijn van fans van de cafe keten.

EDIT 30-11-2022:

Ondertussen is het HRC in Moskau gesloten. De reden hiervoor is bij iedereen vast wel bekend.
St.Petersburg is voorlopig nog wel geopend. Maar of dat nog lang duurt, is totaal onbekend.
Het Hard Rock Cafe in de Noorse hoofdstad Oslo is helaas ook al weer een tijdje gesloten, maar in de stad Tromsø is gelukkig onlangs wel een nieuw Noors restaurant geopend.

EDIT 02-01-2023:

Ook het HRC in de Finse hoofdstad Helsinki is sinds vandaag gesloten, maar de shop is er voorlopig nog wel.
Het is momenteel nog onduidelijk of er “ooit” nog een nieuwe locatie in de stad zal openen.

Hard Rock Hotel Budapest
In welk Hard Rock Hotel zou ik wel eens willen verblijven?:

Er openen ook in Europa steeds meer Hard Rock Hotels in steden die ik graag eens zou willen bezoeken.
In de volgende Hard Rock Hotels zou ik graag willen verblijven, als dat mogelijk is:
Amsterdam (Open sinds juni 2020), Barcelona (Opening 2022??), Berlin (Opening 2023??), Budapest (Open sinds mei 2020), Dublin (Geopend in februari 2020), London (Open sinds juli 2019 / Helaas gesloten vanaf 17 mei 2023), Madrid (Opening 2021) en Prague (Opening 2023??).
En dan zal er volgens diverse bronnen ook nog een Hotel & Casino complex komen in Salou (Spanje), waarvan de bouw in 2020 zou moeten beginnen. Voor wanneer de opening gepland staat van dit complex is nog niets bekend.

Update: 30-11-2022

Nieuwe Hard Rock Hotels in onder andere Barcelona, Berlijn en Praag kunnen we voorlopig wel vergeten.
Redenen zullen er hiervoor vast wel zijn, maar deze zijn niet bekend bij het publiek.
Het nieuwe HRH in Salou (Spanje) lijkt er wel te komen, maar een mogelijk jaar van opening is voorlopig nog niet bekend. Hopelijk lukt het allemaal wel voor 2026, want dan hoop ik in de buurt te zijn.
Ook zal er in de Duitse stad Hamburg wel een nieuw REVERB by Hard Rock hotel komen. Maar ook hier is de openingsdatum nog niet van bekend.

Update: 20-04-2023

Het nog maar een paar jaar geleden geopende Hard Rock Hotel in de Engelse hoofdstad London, zal binnen een maand z’n deuren sluiten en weer de oude naam aannemen.
Bron: https://oldehanhoff.nl/?p=30595

Reacties zijn gesloten.