Verlanglijstje

In de toekomst hoop ik natuurlijk vaker nog een Hard Rock Cafe te mogen bezoeken. En natuurlijk hoop ik ook eens een echt Hard Rock Hotel te mogen bezoeken en het liefst hier ook te mogen overnachten.
Hieronder volgen 2 overzichtjes met de Cafe’s en Hotels die ik eens hoop te mogen bezoeken.

Hard Rock Cafe Helsinki
Verwachtte/gehoopte HRC bezoeken:

Ik wil graag nog vaker een Hard Rock Cafe bezoeken en o.a. de volgende plaatsen staan op mijn verlanglijstje: Amsterdam, Antwerpen, Athene, Brussel, Budapest, Dublin, Hamburg, Helsinki, Ibiza, Krakau, Lissabon, Londen (Oxford Street & Piccadilly Circus), Manchester, Munchen, Oslo, Parijs, Porto, Praag, Reykjavik, Rome, St.Petersburg, Valencia, Wenen, Wroclaw, etc.
Er waren ooit geruchten dat er in de toekomst ook HRC’s zouden komen in Milaan en Napels. Maar dat blijken momenteel alleen maar verzinsels te zijn van fans van de cafe keten.

Hard Rock Hotel Budapest
In welk Hard Rock Hotel zou ik wel eens willen verblijven?:

Er openen ook in Europa steeds meer Hard Rock Hotels in steden die ik graag eens zou willen bezoeken.
In de volgende Hard Rock Hotels zou ik graag willen verblijven:
Amsterdam (Open sinds juni 2020), Barcelona (Opening 2022), Berlin (Opening 2023??), Budapest (Open sinds mei 2020), London (Open sinds juli 2019), Madrid (Opening 2021) en Prague (Opening 2023??).
En dan zal er volgens diverse bronnen ook nog een Hotel & Casino complex komen in Salou (Spanje), waarvan de bouw in 2020 zou moeten beginnen. Voor wanneer de opening gepland staat van dit complex is nog niets bekend.

Laatste Update: 30-08-2020

Reacties zijn gesloten.