20xx – Australië / Nieuw Zeeland

Ik zou heel erg graag eens naar Australië en/of Nieuw Zeeland willen voor een mooie vakantie, maar de kans dat dit ooit gaat gebeuren is net zo groot als de kans dat ik ooit eens de jackpot win.

Maar dromen mag altijd, toch?

Ik zou dan graag in Australië de stad Melbourne willen bezoeken, met het pretpark “Luna Park“. Hier hebben ze namelijk de 2e oudste operationele coaster ter wereld, de Scenic Railway uit 1912.
Verder zou ik ook Sydney willen bezoeken, en net als in Melbourne ook hier het oude “Luna Park” bezoeken. Hier hebben ze namelijk nog een van de weinige houten Wilde Muis achtbanen die operationeel zijn. Ook krijgen ze er in 2021 een unieke single-rail coaster bij.
En dan als laatste zou ik ook nog Gold Coaster/Surfers Paradise willen bezoeken voor de pretparken Sea World, Warner Bros Movie World en Dreamworld. Sea World en Dreamworld krijgen beide voor 2021 er een vette nieuwe coaster bij en Warner Bros heeft tot nu toe met DC Rivals de beste coaster van Australië in hun bezit.

Als ik in Nieuw Zeeland kan komen, dan zal het vooral voor de natuur zijn en enkele van de opname locaties van de “Lord Of The Rings” films. (website 1 / Website 2 / Website 3)
En mogelijk dat ik ook hoofdstad Wellington en stad Auckland bezoek, welke beide op het noorder eiland liggen.


Het laatste nieuws over deze vakantie:
20xx - Australië / Nieuw Zeeland

Reacties zijn gesloten.