20xx – VAE (Dubai & Abu Dhabi)

Verenigde Arabische Emiraten (Dubai & Abu Dhabi)

De Verenigde Arabische Emiraten, bestaande uit zeven emiraten waarvan Dubai en Abu Dhabi de bekendste zijn, staan bij de gemiddelde vakantieganger niet echt bekend als interessante toeristische bestemming. want wie wil er nu met plezier naar deze hete zandbak toe?

Maar juist voor diegene die niet van wintersport houden, bieden Dubai en Abu Dhabi in de maanden november t/m maart veel vermaak en lekkere zomerse temperaturen.

Ook voor de pretpark/achtbaan liefhebbers is er in deze emiraten steeds meer te vinden. Ferrari World in Abu Dhabi is hiervan het bekendste voorbeeld, dankzij Formula Rossa, de snelste achtbaan te wereld.

Maar het aanbod in parken word steeds verder uitgebreid.
Naast Warner Bros. World Abu Dhabi, dat in 2018 opende is momenteel ook nog een nieuw Six Flags park in aanbouw in Dubai (onderdeel van Dubai Parks and Resorts) welke in 2019 zou moeten openen en een nieuw Sea World park dat in 2022 in Abu Dhabi zal moeten openen.
Maar omdat Dubai Parks and Resorts nog niet echt succesvol is, is de toekomst van Six Flags Dubai helaas ook nog steeds enorm onzeker.

EDIT 24-10-2018:

  • Reisschema
  • Hotel
  • Info
  • Links

Het laatste nieuws over deze vakantie:
20xx - UAE (Verenigde Arabische Emiraten)

Eindelijk eens fijn spelen in een echte zandbak. Mijn eerste trip naar de Verenigde Arabische Emiraten, voor een aantal pretparken en wat cultuur snuiven.

Reacties zijn gesloten.