De details van het Hard Rock-project

Vandaag wil ik iets delen dat de komende dagen openbaar zal zijn, maar dat ik je exclusief geef. 
Dit is de hotel- en vrijetijdsuitbreiding van het recreatieve en toeristische centrum van Salou en Vila-Seca, waar PortAventura World en Infinitum Living (voormalige Lumine Golf) zijn gevestigd.
Deze uitbreiding is gepland op het land direct achter de themagebieden “China” en “Polynesia”, buiten het bestaande PortAventura park en naast het Convention Center.

Om vooruit te komen (iets wat nog niet erg duidelijk is) wordt het project opgedeeld in twee fasen. Hier is een schema:

De eerste fase, gepland voor niet eerder dan 2024-2025, omvat een Hard Rock-hotel, een casino en een recreatiecentrum voor concerten en optredens. Dit is het paarse perceel en heeft ruimte voor toekomstige uitbreidingen. Het zal ook een dorp hebben, eigendom van Value Retail (La Roca Village) en uitbreidingsgrond voor een latere fase (blauwe percelen). In deze eerste fase is het ook mogelijk dat er nog twee hotels worden ontwikkeld (rode en zwarte percelen). Het is mogelijk dat een van deze twee hotels een PortAventura hotel is met een Polynesisch of Aziatisch thema.

Ten slotte zouden we in een tweede fase van het project zonder data of voorspelling van welke aard dan ook, nog 2 hotels (groene percelen) vinden, evenals een uitbreiding van het Hard Rock-hotelcomplex (oranje perceel).

En hier is de exclusieve preview. We zullen zien wat er uiteindelijk van dit alles wordt gerealiseerd, aangezien het project vandaag geen betrouwbare prognose heeft van de start en de komende maanden veel stedelijke en juridische procedures moet overwinnen.

Bron: https://www.pa-community.com/articulos/exclusiva-los-detalles-del-proyecto-hard-rock

Reacties zijn gesloten.