Meeste inversies op een inverted coaster

Hangende achtbanen, je hangt met je voeten los, onder de track. Het maakt een achtbaanritje toch altijd net iets spannender. En wat maakt een achtbaan ritje nog spannender, dat je vaak over de kop gaat natuurlijk.
Hier vind je de Top10 Inverted Coasters met de meeste inversies in Europa.

Van deze top 10 heb ik tot nu toe al een aantal inverted coasters mogen doen, maar er staan er ook nog een paar van op de planning voor de komende jaren.
Ik heb al mogen doen: Blue Tornado (Gardaland), Condor (Walibi Holland), MP-Xpress (Moviepark Germany), Limit (Heidepark), Batman: Arkham Asylum (Parque Warner Madrid), Infusion (Blackpool Pleasure Beach), OzIris (Parc Asterix) en Katun (Mirabilandia).
De inverted coasters uit dit lijstje die nog op mijn planning staan zijn: Vampire (Walibi Belgium), Mayan (Energylandia) en Monster (Walygator Parc / Walygator Grand Est).

Of ik de rest van de coasters ooit deze lijst ooit nog ga doen, kan ik nu nog niet zeggen.
De Spaanse pretparken Isla Mágica en Terra Mítica zijn niet interessant genoeg voor mij om te bezoeken, ook al zou ik best nog wel in die omgeving eens op vakantie willen.
Het Engelse pretpark Fantasy Island en het Finse pretpark Särkänniemi liggen beide te ver uit de richting voor de plannen die ik momenteel heb voor deze landen.

Reacties zijn gesloten.