Last minute wijzigingen in de planning

WTF, vandaag zou mijn vakantie naar Krakau in Polen beginnen, maar nog voordat ik op Schiphol was, werd mij al de eerste wijziging in mijn planning doorgegeven.

Ik zou namelijk morgenmiddag een fietstour (Verborgen Krakau Via MijnKrakauTours) gaan doen, maar deze kan helaas niet doorgaan, omdat de gids voor deze tour op dit moment ziek is. Gelukkig heb ik wel kunnen overleggen of het mogelijk is deze fietstocht te verplaatsen naar volgende week maandag.
Op deze dag heb ik momenteel namelijk nu nog niets gepland staan.
De gids zelf vond dat ook wel goed. En van hun uit was het ook geen probleem.
Het scheelt hem nu in ieder geval veel gedoe met TUI, om deze tour te cancelen.

EDIT 13:30uur:

Damn, ik weet niet wat er allemaal aan de hand is momenteel, maar ook de voor morgen geplande wandeltocht (Joodse wijk/Schindlers List Via SeeKrakow) gaat dus niet door. Ik moest deze telefonisch herbevestigen vandaag voor 15:00uur. Dat heb ik ook gedaan, maar ik kreeg te horen dat ik de enige deelnemer zou zou voor deze tour. Hierdoor moest deze wandel tour afgelast worden.

Ik heb hierna direct ook met TUI gebeld en ze vonden dit zelf ook niet leuk, maar alles zou goed afgehandeld worden via het hoofdkantoor. Gelukkig heb ik nog wel snel een vervangende wandel tour kunnen boeken (Jewish Krakow via Walkative) voor morgenmiddag met hetzelfde onderwerp. En deze tour is zelfs gratis 😉
Gelukkig is dan nog een deel van mijn eerste volledige dag in Krakau hierbij “gered”.

Reacties zijn gesloten.