[Geruchten] Gaat PHL het gebouw van o.a. Hollywood Tour slopen?

Het Duitse pretpark Phantasialand is al vele jaren druk bezig om in snel tempo hun oude attracties te vervangen door nieuwe attracties.
De laatste jaren gingen de geruchten dat het China Town themagebied als volgende aangepakt zou worden omdat de oude darkride Geister Rikscha echt aan vervanging toe zou zijn.

Maar er duiken nu toch geruchten op over sloop en vervanging van een gebouw aan de andere kant van het park.
Wat zal er waar kunnen zijn van deze geruchten?

De attractie Hollywood Tour is al een hele tijd gesloten en was daarvoor ook al lange tijd aan een uitgebreide renovatie toe, welke tot nu toe nog steeds niet uitgevoerd is.
En ook de indoorcoaster Crazy Bats is al lang niet meer wat deze was bij de opening. Er is al een tijdje geen VR meer in gebruik en ook de muziek is al even niet meer in gebruik in de wachtrij.

Dit zou beide kunnen duiden op een aanstaande vervanging van beide attracties.
Maar wat gaat er dan gebeuren met de altijd nog goed lopende show Fantissima in datzelfde gebouw?

EDIT:

Normaal laat Phantasialand nooit uitlekken welke attracties er vervangen gaan worden en ook het personeel is hiervan nooit op de hoogte voordat deze werkzaamheden echt beginnen.
En hoe zit het met de al lang bekende geruchten over het feit dat de grote hal waarin zich de genoemde attracties Hollywood Tour en Crazy Bats bevinden niet gesloopt zou mogen worden, omdat dit voor overlast zou zorgen voor de buren van het park?
Het lijkt er op dat de hal wel gesloopt mag worden en er ook gewoon nieuwe attracties gebouwd mogen worden op deze locatie. Alleen zouden deze attracties wel indoor moeten zijn en de hal zou niet hoger mogen worden dan de hal van Wuze-Town.

Reacties zijn gesloten.