Seizoenkaart voor Bobbejaanland gekocht

Hmmm, ik ga toch naar Madrid op vakantie dit jaar, wat moet ik dan met een seizoenkaart voor Bobbejaanland? Dat park ligt toch in België en niet in Spanje?

Ja, ik heb inderdaad een seizoenkaart voor Bobbejaanland gekocht, en dat komt vooral door de geweldig vette voordelen welke verbonden zijn aan deze kaart.

Bobbejaanland is namelijk net als Parque Warner Madrid, Parque de Atracciones de Madrid en Zoo Madrid onderdeel van de pretparken groep Parque Reunidos.
En de voordelen van de Bobbejaanland seizoenkaart zijn dat je eenmaal per jaar GRATIS bij alle parken van de genoemde groep naar binnen mag. Dus ook bij de parken in Madrid.

En dit scheelt mij echt enorm in de kosten. Wat het grootste voordeel is van deze seizoenkaart. Deze seizoenkaart kostte mij exclusief verzendkosten maar €55,- en als ik bij de parken in Madrid losse kaarten zou kopen aan de poort, dan zou het mij echt veel meer kosten.
Parque de Atracciones kost mij dan €29,90, Parque Warner kost €39,- en Zoo Madrid kost €22,90.
En ook de Teleférico (kabelbaan) in Madrid, welke loopt naar Casa de Campo en dus dichtbij Parque de Atracciones stopt, zit ook bij Parque Reunidos aangesloten en dus inbegrepen voor korting. Dit scheelt mij €4,- enkele reis of €5,50 retour.
Ik kan hierdoor dus ruim €40,- besparen op de toegang.

Reacties zijn gesloten.