If…Then…Else

If…Then…Else, een term uit de informatica, waar deze regelmatig gebruikt word om op bepaalde voorwaarden te testen.
Maar ook voor deze trip zijn enkele voorwaarden van toepassing, wil de trip in welke vorm dan ook door gaan.

De hoofd reden voor deze trip is het nieuws dat mogelijk in 2024 het nieuwe London Resort zal openen voor publiek.
Maar op dit moment is het nog helemaal niet zeker dat dit ook gaat lukken. De bouw van dit hele project moet eerst nog beginnen. En dat zou vanaf 2021 gaan gebeuren als alle plannen goed gekeurd zijn.

Mocht dit resort er echt komen en het opent ook in 2024 dan ga ik er zeker heen. Maar komt het er NIET of de opening word uitgesteld, dan veranderen de plannen voor deze 2024 UK trip voor een gedeelte.
Ik wil namelijk WEL naar London voor de Harry Potter Studio Tour en een uitstapje naar Dreamland Margate, voor de oudste achtbaan in het Verenigd Koninkrijk.

Maar de rest van deze trip hangt af van het feit of Thorpe Park en Chessington tussen 2020 en 2024 met vette nieuwe attracties komen of niet. Als er namelijk in deze tijd geen vette attracties bij komen, ook dan zullen deze 2 parken afvallen en vervangen worden door 2 of 3 andere parken, verderop in Engeland, welke ik dan mogelijk ga bezoeken.

Deze andere parken zullen zeer waarschijnlijk dan Alton Towers, Blackpool Pleasure Beach en Lightwater Valley zijn.
Deze parken zijn of helemaal nieuw voor mij (LV) of hebben sinds mijn laatste bezoek er vette nieuwe attracties bij gebouwd (AT & BPB).
Voorwaarden voor deze laatste 3 parken zijn in alle gevallen wel of deze (redelijk) goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. En dat is volgens mij bij alle 3 parken wel het geval.

Dan is het alleen nog zorg om een of meerdere overnachting adresjes te regelen. Mogelijk zijn de hotels uit deze trip een goede optie: uk-trip2018.oldehanhoff.nl

Reacties zijn gesloten.