Hoogtepunten van deze trip?

Voor mij is het al een aantal jaren geleden dat ik in Blackpool Pleasure Beach en Alton Towers geweest ben. Er is in al die jaren flink wat veranderd in deze parken. Deze nieuwe attracties zullen voor mij zeker tot de verwachte hoogtepunten van deze UK trip behoren. Maar ook een aantal van de attracties welke ik al eens heb mogen doen zullen tot deze hoogtepunten behoren.

In Blackpool zal het zeker de nieuwe achtbaan Icon zijn, welke het park volgend jaar zal openen.
Maar ook de oude banen zoals de Wild Mouse en Grand National zijn favorieten van mij.

In Alton Towers zullen de nieuwe SW8 woodie en The Smiler nu al als favorieten op mijn lijstje staan. Maar ook Nemesis mag zeker niet ontbreken.
Galactica, de voormalige Air coaster maar nu met een VR toevoeging zou ik ook graag willen doen met deze toevoeging. Ik wil namelijk wel eens weten hoe het is om zo’n achtbaan ervaring mee te maken, ondanks de vele negatieve beoordelingen over dit soort ervaringen.

Lightwater Valley is volledig nieuw voor mij en ik heb geen idee wat ik van dit parkje moet verwachten. Zo heeft b.v. hun beroemde Ultimate coaster vele fans, maar ook velen welke deze achtbaan echt helemaal niks vinden.

Reacties zijn gesloten.