Gaat Rammstein in Berlijn 4 juli nog wel door?

Je ziet in Europa steeds meer evenementen afgelast worden of verboden worden vanwege het corona virus. Dit geld ook voor concerten en festivals die pas komende zomer gehouden zouden worden.

Ook de komende Rammstein shows hebben hier ondertussen mee te maken helaas. Een tijdje geleden heeft o.a. de gemeente Oostende (België) het concert dat Rammstein daar op 10 juni zou gaan geven al verboden.
En sinds vandaag zijn in Oostenrijk tot eind juni alle concerten en festivals verboden en in Denemarken zelfs tot eind augustus. Hierdoor komen de concerten die Rammstein op 25 mei (Klagenfurt) en op 4 augustus (Aarhus) te vervallen.

Momenteel is de show die Rammstein op 4 juli (en ook die op 5 juli) in Berlijn gaat geven nog niet afgelast of uitgesteld, omdat de stad Berlijn of de Duitse regering hier nog geen verbod voor uitgegeven heeft. Maar dat kan ieder moment veranderen. Ook de band zelf kan natuurlijk er voor kiezen om de gehele tour uit te stellen tot volgend jaar.
We houden het nieuws gewoon in de gaten de komende tijd.


EDIT 1 (07-04-2020):

Momenteel lijkt Rammstein zelf, of het management toch met het een en ander bezig te zijn met betrekking tot de komende stadion tour deze zomer en de problemen door het corona virus. Tenminste dit word momenteel gedacht door vele fans wereldwijd.

In de officiële band-app zijn namelijk alle tour data verdwenen en de officiële website is zelfs volledig offline.

Zou dit betekenen dat Rammstein ieder moment met het officiële bericht zal komen, dat de Europese Stadion tour deze zomer niet door gaat en wordt opgeschoven naar volgend jaar?
Ik verwacht dit in ieder geval wel voor de Europese data, maar zeer waarschijnlijk ook voor de amerikaanse data.

EDIT 2 (07-04-2020):

Mogelijk dat het gewoon onderhoud was aan de website en de app, want beide zijn weer terug online inclusief de tour data.

Reacties zijn gesloten.