Chessington kondigt Tiger Falls aan voor 2018

Chessington Worlds of Adventure heeft plannen ingediend bij de Kingston Council voor uitbreiding van het park met drie nieuwe tijgerverblijven. In de documenten die ingeleverd zijn is te zien dat de verblijven op de plek komen van de Peeking Heights Ferriswheel, Adventurezone Attraction en kiosk.

Daarnaast zal Dragon Falls worden geherthematiseerd, nieuwe beplanting en landscaping krijgen.

De nieuwe verblijven zullen zorgen voor vier nieuwe Amur tijgers maar ook de huidige Sumatra tijgers huisvesten. De gebieden zullen nieuwe uitkijkpunten, mogelijkheden voor langeafstandsreizen en een grotere verscheidenheid aan omgevingen krijgen.

Er komen speciale tunnels en wandelpaden voor de tijgers om zo gemakkelijk van het ene gedeelte naar het andere gedeelte van hun verblijf te geraken. Ook hebben de bezoekers op deze manier de kans om deze dieren goed te kunnen zien.

Het centrale punt van het verblijf wordt Tiger Rock. Hier gaat de log flume doorheen en ook de tijgers kunnen langs deze rots de attractie oversteken. De zone krijgt tevens een erg aangeklede toeganspoort, een uitkijkpunt, een demonstratiezone en uitgebreide landscaping en beplanting.

Bron en meer artwork: http://pretparken.be/NL/article/1812/Gro…%20Chessington!

Reacties zijn gesloten.