Hoe kan ik thuis komen na afloop van deze trip?

De Polen trip die voor 2020 op de planning staat heeft een geweldig goed reisschema, maar er zit voor mijzelf toch een klein probleempuntje aan vast, helaas.

Na de laatste stop bij een rodelbahn en de lunch, zal er hoogstwaarschijnlijk niet eerder weer gestopt worden als bij Vliegveld Eindhoven, waar vandaan ook een groot deel van de deelnemers vertrokken zullen zijn.
Het probleem voor mij is de verwachtte aankomsttijd hier bij het vliegveld van ongeveer 20:45 – 21:00uur.
Ik verwacht dan pas ruim na middernacht thuis te kunnen zijn, omdat de reistijd met openbaar vervoer minimaal 3 uur is.

Voor mij was het makkelijker geweest als ik onderweg uit zou kunnen stappen bij het centraalstation van een grote stad waar we onderweg toch vlak langs rijden, zoals b.v. Kassel of Dortmund.
Dan zou ik zelfs rond 23:00uur al wel thuis kunnen zijn.

Maar helaas extra stoppen onderweg kost teveel tijd, waardoor de bus uiteindelijk te laat in Eindhoven en Amsterdam aan zal komen.
Dus dit zal zeer waarschijnlijk niet gebeuren. Ik zal dus of na een andere optie over moeten gaan voor deze trip (Optie 2 of 3). En zien of ik met anderen mee zou kunnen rijden.
Of ik boek gewoon een hotelletje in het centrum van Eindhoven van zondag op maandag erbij, zodat ik maandag op mijn gemak naar huis kan gaan.

Reacties zijn gesloten.