Zou het echt……?

Fans zitten er al lang op te wachten, en op fora werd (en wordt nog steeds) druk gespeculeerd over mogelijke openingsdata voor het nieuwe themagebied ‘Rookburgh’ met Flying Launched Coaster ‘F.L.Y.’ dat Phantasialand momenteel aan het bouwen is.
Onlangs is er een bijzonder interessant stukje informatie geplaatst op de officiële site van Phantasialand die wel eens de openingsdatum van het themagebied zou kunnen verklappen!

Sinds de opening van Klugheim biedt Phantasialand een uur extra Taron- en Raik-tijd aan hun hotelgasten aan. Dat is ook dit jaar zo, staat te lezen op de website van het park. Echter wordt er daar ook één opmerkelijke uitzondering vermeld: deze extra geldt uitzonderlijk niet op 25 juni 2019. Na wat verdere research blijkt ook dat beide hotels van het park volledig gereserveerd zijn: het is volgens de online reisboeker onmogelijk om op die dag een kamer te boeken. Ook bij de persopeningen van Chiapas en Klugheim waren de hotels gereserveerd voor aanwezigen van het persevent. Het doet dus sterk vermoeden dat 25 juni 2019 wel eens een potentiële openingsdatum zou kunnen zijn.

Reacties zijn gesloten.