Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een themeparkresort dat al jaren lang op mijn verlanglijstje staat om eens te bezoeken. Nu in 2014 dient zich dan eindelijk deze mogelijkheid aan.

De trip die ik wil gaan maken begin augustus beslaat 4 dagen, waarvan 2 reisdagen zijn gecombineerd met een kort bezoek aan enkele hoogtepunten in Parijs. De overige 2 dagen zijn vrij te besteden in beide themeparken van het resort. Te weten het originele Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park.

In Parijs hebben we onder andere de mogelijkheid om de wijk Montmartre en de Sacré-Coeur te gaan bezoeken tijdens de middag/avond van de eerste dag, waarna we naar ons hotel gaan.
Op de 4e dag gaan we na ons ontbijt ook nog even Parijs in om onder andere een bezoek te brengen aan de Eifeltoren. Mogelijk hebben we deze dagen ook nog tijd om wat meer van Parijs te zien, maar dat is nog niet bekend.

Voor meer info over deze trip, klik in het menu bovenaan deze website op “Programma” om te weten te komen wat ik ga zien en doen tijdens deze dagen of klik op “Hotel Campanile Torcy” als je wilt weten waar we overnachten.

Reacties zijn gesloten.