Wat is de beste, snelste of betaalbaarste manier…..?

Ik wil komend jaar graag naar Oostenrijk voor vakantie, naar onder andere Wenen en Innsbruck.
Maar hoe kan ik daar het makkelijkst, het snelst of op de meest betaalbare manier komen?
Ja, dat blijkt dus nog niet zo gemakkelijk te zijn om uit te zoeken.

Zo had ik al bekeken dat je vanuit Amsterdam of Eindhoven, mogelijk wel direct op Wenen kunt vliegen.
En ook de terugweg vanuit Innsbruck kan direct naar beide vliegvelden in Nederland. Maar dan moet ik dus wel met de trein reizen tussen Hengelo en Schiphol/Eindhoven.

Maar als ik kies voor Munster/Osnabrück als luchthaven, dan kan ik mogelijk alleen rechtstreeks naar München of Frankfurt vliegen en dan een vervolgvlucht nemen of juist verder gaan met de trein.
Voor de terugreis zou dan vanuit Innsbruck alleen een treinreis naar München nodig zijn.

Wel is er een flink prijsverschil in treintickets (München-Wenen) tussen kaarten voor treinen die vertrekken rond 11:30uur of 19:15uur. Dan zou ik er dus eerder voor kiezen om op donderdagochtend te vertrekken vanaf Munster/Osnabrück in plaats van woensdagmiddag.


EDIT 02-04-2024:

Ik kies er zeer waarschijnlijk voor om op donderdag 20 juni te vliegen van Munster/Osnabrück, via Frankfurt, naar Wenen. De terugvlucht zal dan op uiterlijk dinsdag 2 juli zijn, van München rechtstreeks naar Munster/Osnabrück. Ik moet dan alleen vooraf met de trein van Innsbruck naar München Airport reizen.
Dan zijn alleen de reistijden nog niet bekend en de bagage die ik mee wil nemen (Alleen handbagage of ook ruimbagage). Lufthansa heeft daar ook bepaalde eisen voor.

Verder word er geadviseerd om uiterlijk 2uur voor vertrek aanwezig te zijn op het vliegveld.

Reacties zijn gesloten.