Zal ik ook naar Innsbruck en omgeving gaan?

Ik wil graag eens naar Wenen voor een vakantie. In de Oostenrijkse hoofdstad en in de directe omgeving is namelijk genoeg te zien en te doen voor een vakantie.

Maar nu dacht ik om eventueel ook naar Innsbruck en omgeving te gaan tijdens deze vakantie.
Daar (relatief gezien) in de buurt, is namelijk ook nog van alles te zien en te doen.
Ik zou dan b.v. naar Imst kunnen gaan voor de langste rodelbaan van Oostenrijk. Of naar het plaatsje Ellmau, hier is onder andere door Rammstein hun videoclip voor de single Dicke Titten opgenomen rond het plaatselijke Heimatmuseum en de Biedringer Alm.
En dan heb je natuurlijk Innsbruck zelf nog met de schitterende binnenstad en onder andere een Hard Rock Cafe.

https://www.instagram.com/christophschneider_official/https://www.facebook.com/RammsteinBelgium/

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225874661307310&set=p.10225874661307310

https://www.imster-bergbahnen.at/alpine-coaster/https://www.facebook.com/imsterbergbahnen/
EDIT:

Om dit voor elkaar te kunnen krijgen zou ik dan de trein kunnen pakken tussen Wenen en Innsbruck. Een overstap in Wörgl is dan gemakkelijk gemaakt, om zo in o.a. Kirchberg en Ellmau te kunnen komen.
Na deze plaatsen/bestemmingen gezien te hebben, zou ik nog gemakkelijk weer de bus/trein kunnen pakken om opnieuw vanuit Wörgl naar Innsbruck door te reizen.
Als ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen, zou het mij 1 dag kunnen schelen in vakantieduur. Maar ik heb nog tijd om hier over na te denken.

EDIT 2:

Vanwege het voorval rond Rammstein zanger Till Lindemann, heeft de vereniging voor het tourisme, de wandeling rondom Ellmau, vanwege de opname locaties voor de Dicke Titten videoclip, uit hun aanbod gehaald.

https://www.wilderkaiser.info/de/service/rammstein-runde-in-ellmau-am-wilden-kaiser.html

Reacties zijn gesloten.