Een geweldige vakantie, maar problematische heen- en terugreizen

De afgelopen anderhalve week ben ik op vakantie geweest in Spanje.
Deze vakantie was geweldig mooi, maar zowel de heenreis als de terugreis waren erg problematisch.

De heenreis was problematisch vanaf Eindhoven naar Bilbao. De vlucht daar naar toe, had namelijk 30 minuten vertraging, omdat deze ook vertraging had opgelopen tijdens hun voorgaande vlucht.
Dit was nog niet zo’n erg groot probleem, omdat ik later die avond alsnog in Bilbao aan mocht komen.

Helaas was de terugreis een veel groter probleem.
In eerste instantie was ook hier het vliegtuig dat mij van Madrid terug zou brengen naar Amsterdam, te laat aangekomen in Madrid, omdat ze ook daarvoor al vertraging hadden opgelopen.
Maar hier bleef het niet bij.

We waren ondertussen aan boord gegaan en stonden klaar op de startbaan om op te stijgen. Maar de gezagvoerder merkte op dat er iets niet goed zou zijn met het vliegtuig, mogelijk was er een probleem met een hydraulische pomp.
We gingen daarom weer terug naar de gate, in de hoop dat deze pomp nog gerepareerd kon worden. We zouden hierdoor later deze avond alsnog kunnen vertrekken naar Amsterdam.

Maar helaas was het probleem te groot en moest er een onderdeel vervangen worden, welke niet aanwezig was in Madrid. Hierdoor zat er niets anders op dan dat de KLM voor alle passagiers een vervangende vlucht, een overnachting en vervoer naar dit adres zou regelen.
Uiteindelijk konden we overnachten in het Axor Feria hotel, welke dicht bij het vliegveld gelegen is.
Alle gasten die in het vliegtuig naar Amsterdam zouden zitten, zouden hier een kamer krijgen om te overnachten/ En we zouden dan op maandag terug vliegen.
Uiteindelijk is het dus allemaal wel goed gekomen.

Reacties zijn gesloten.