“Project Horizon”, nieuwe indoor attractie voor Alton Towers

Hoewel het Engelse pretpark Alton Towers al langere tijd bezig is met projecten voor bestaande attracties als Duel en Nemesis, hebben ze onlangs ook de plannen aangekondigd voor “Project Horizon”, nieuwe indoor attractie ter waarde van zo’n £12.5 miljoen Engelse pond (zo’n €14,5 miljoen Euro).

Het gebouw waarin deze nieuwe attractie zal komen, zal zich bevinden in het zuid-westen van het park, op het terrein waar zich nu nog de locatie bevind van het onderhoud en de opslag en waar zich vroeger o.a. de Alton Mouse bevond.
Het nieuwe gebouw zal zo’n 20m hoog, 71m lang en 51m breed worden. Maar behalve dat er ook een nieuw ingangs plein komt voor het gebouw, is er verder nog niet echt iets bekend over de type attractie, welke hier in zal komen. De verwachtingen spreken over een nieuwe indoorcoaster.

De bouw zal zeer waarschijnlijk komend jaar al beginnen. Volgens TowersTimes zal dan de opening volgen gedurende het 2025 seizoen. Zal ik dan mijn Engeland trip doorschuiven van 2024 naar 2025?
Momenteel ben ik daar nog niet geheel uit.

Meer info: https://www.stokesentinel.co.uk/news/stoke-on-trent-news/alton-towers-unveils-plans-mystery-7838701

Extra info: https://www.towerstimes.co.uk/news/2022/11/02/full-planning-application-submitted-by-alton-towers-resort-for-project-horizon-indoor-attraction/

Reacties zijn gesloten.