Gaan de plannen voor Walibi Belgium toch door?

Halverwege 2017 kondigde Walibi Belgium grootste plannen aan voor het pretpark en het waterpark Aqualibi. In 2018 begonnen deze plannen, met de komst van onder andere Exotic World, Karma World en Fun World.
Tot in 2020 de coronapandemie roet in het eten kwam gooien. En ook in 2021 werd dat plan ferm overhoop gegooid dankzij de rampzalige overstromingen. Themagebied Adventure World met onder andere een Mack Twist&Splash is hierdoor nog niet tot stand gekomen.

Ondanks dit alles kwamen er de afgelopen jaren wel een aantal andere leuke nieuwe attracties naar het park, zoals Tiki Waka, Popcorn Revenge en Kondaa.

Nu lijkt het park eind 2022 toch verder te willen gaan met deze grootse plannen. Want door de bovenstaande foto lijken de plannen voor “Adventure World” themagebied, met dus onder andere die Mack Twist&Splash, weer terug te komen.
Begin dit jaar werd er door het park vermeld dat deze plannen mogelijk pas in de winter van 2023/2024 weer van start zouden gaan, maar dat kan dus waarschijnlijk al wel eerder worden.

Bron: https://forum.pretpark.club/d/2597-2023-adventure-world-in-walibi-belgium

Reacties zijn gesloten.