Still “To-Do!!”

We zijn nu alweer 1 week verder en een aantal van de dingen die ik verleden week nog moest doen, heb ik ondertussen al gedaan. Maar er zijn nog steeds een aantal dingen die ik nog wel moet regelen voor vertrek.

Zo heb ik tickets geboekt voor de vliegveldbus/trein in Göteborg en Stockholm, heb ik een reservering gemaakt voor een bezoek aan de ICEbar en heb ik een treinkaartje gekocht voor de rit tussen Norrköping en Stockholm.
Ook ben ik lid geworden van American Coaster Enthousiasts, zodat ik 1 maal gratis toegang heb tot de parken Skara Sommerland, Kolmarden en Gröna Lund. Voor toegang tot het pretpark Liseberg in Göteborg had ik een tijdje geleden al een kaartje gekocht.

Nog steeds “To-Do!”:

Ik moet o.a. nog kaarten kopen voor de treinritten vanaf Göteborg naar Skara Sommerland en vanaf Göteborg naar Norrköping. Dit is nu nog niet mogelijk vanwege geplande werkzaamheden op deze trajecten.
Ook de 1 of meerdere walkingtours die ik graag wil maken door Stockholm, moet ik nog boeken.
Hier is het nog wachten op het feit of het aanbod aan tours nog uitgebreid word deze zomer of juist helaas niet.

En ik weet nog steeds niet of ik terecht kan bij een van mijn favoriete restaurants in Stockholm, Restaurang Fåfängan. Ze reageren tot nu toe namelijk niet op mailcontact en ik wil graag weten of ze nog open zijn komende zomer s’avonds voor diner of alleen overdag voor lunch/brunch.

Reacties zijn gesloten.