Sea Princess, nieuw voor Sochi Park in 2023

Bron: https://www.themeparx.com/sochi-park/?p=29972#post29972

Sochi Park bereidt zich voor op de bouw van een nieuwe extreme waterattractie, die gepland staat voor de zomer van 2023!

Sochi Park blijft positieve emoties en geweldig nieuws brengen! We zijn verheugd aan te kondigen dat een nieuwe extreme attractie “Sea Princess” binnenkort verschijnt in het Sochi Park!

Binnenkort kun je genieten van steile gondeltochten en panoramische uitzichten vanaf een hoogte van 12 meter, een snelle vrije val afdaling van drie watervallen en een enorme golf van zes meter lang. Deze attractie is uniek omdat het de eerste in Europa en pas de tweede in de wereld is van dit type glijbanen, die plaats zal bieden aan ongeveer 60 gasten met een hoogte van 120 cm of meer. Ruimte van 5500 m2 wordt al voorbereid voor de “Sea Princess” – Wat een werkelijk koninklijke schaal!

De opening van een nieuwe extreme attractie staat gepland voor de zomer van 2023. En dit is nog maar het begin, want in de loop van meerdere jaren staan ​​er nog zeven unieke attracties gepland in Sochi Park!

Meer info: https://www.sochipark.ru/en/about/news/novyy-attraktsion-morskaya-tsarevna-sochi-parka-zhdem-otkrytiya-v-2023-godu/

Reacties zijn gesloten.