De reis is eindelijk geboekt

Een paar dagen geleden kwam via Danny Uhlmann (Hoofd beveiliging Rammstein) de bevestiging dat de 2022 Stadium Tour van Rammstein dit jaar gewoon door gaat.

Na bovenstaande bevestiging kreeg ik ook van mijn reisbureau een soort van bevestiging dat mijn geplande reis naar Zweden ook door kon gaan. Met een enkele aanpassing om het nog iets betaalbaarder te kunnen houden.

Zo worden het maar 3 overnachtingen in Göteborg in plaats van de oorspronkelijke 4 nachten.
Dit scheelt mij namelijk zeker €200,- op de gehele reissom.
Ook heb ik voor Göteborg een ander hotel geboekt als dat ik eerder in gedachten had.
Het word dit keer niet het Elite Park Avenue maar het Sure Hotel by Best Western Arena (http://arena.gothenburg-hotel.com/nl/), welke zo ongeveer direct naast het Ullevi Stadion ligt, waar Rammstein hun concerten geeft. Ook het Centraal Station van Göteborg is op loopafstand te vinden.

Voor Norrkoping zijn wel de 2 nachten geboekt in het Comfort Hotel zoals vooraf gepland.
En ook voor Stockholm zijn de 4 nachten als gepland in het Hotel C Stockholm.

Nu kan ik vast na gaan denken over de verschillende andere dingen die ik graag wil gaan doen tijdens deze trip, zoals het bezoek aan Liseberg, Kolmarden Zoo en Gröna Lund.
Ook zou ik alvast kaarten kunnen kopen voor die pretparken en de kaarten voor de treinreizen die ik maak tussen Göteborg, Norrkoping en Stockholm.
De verlenging van deze trip met een paar dagen in Helsinki (Finland) welke ik in gedachten had, is om financiële redenen ook vervallen. Deze stad en pretpark Linnanmaki hoop ik alsnog een andere keer te mogen bezoeken.

Reacties zijn gesloten.