Word die Tilt Coaster echt wel voor Energylandia?

Hmmm, nu zijn we toch niet geheel zeker meer, waar die Tilt Coaster naar toe zal gaan, waar fabrikant Vekoma nu de constructie voor aan het opbouwen is op hun fabrieksterrein.

De Europeese coaster fans dachten tot nu toe 100% zeker te zijn, dat deze baan voor het Poolse pretpark Energylandia zou zijn, want naast het park was namelijk onlangs een bord verschenen welke de subsidieaanvraag bevestigde voor zo’n type coaster en de mogelijke komst ervan naar het park in 2023.

Maar gisteren verscheen geheel onverwacht op verschillende Amerikaanse media, dat COTA Land, het pretparkje gelegen naast het Circuit of the Americas, vlakbij de stad Austin in de staat Texas, voor 2023 een Vekoma Tilt Coaster aankondigde, welke de naam Circuit Breaker zal gaan krijgen.

De vraag die momenteel dan dus door alle coasterfans gesteld word is, welk park zal dan de 1e next-gen Vekoma Tilt Coaster openen. COTA Land of Energylandia? En dan is er ook nog het in aanbouw zijnde Six Flags Qiddiya in Saudi Arabie, welke al eens artwork getoond heeft van een Tilt Coaster. Maar deze is nog niet officieel bevestigd als zijnde door Vekoma gebouwd.

Reacties zijn gesloten.