Terug naar Krakau in 2023, 2024 of …..?

Met de bevestiging van de komst van een Tilt coaster naar het Poolse Energylandia binnen enkele jaren, zou ik dus graag snel weer eens terug willen naar de prachtige stad Krakau en dat pretpark.
Maar voor welk jaar zal ik deze trip dan in plannen?

Momenteel word er gezegd dat deze nieuwe coaster in 2023 zal openen, maar dat is nog maar een aanname en geen bevestiging. Maar omdat er nog geen werkzaamheden zichtbaar zijn in het park, en mogelijke bouwer van deze coaster Vekoma, nog moet beginnen met testen van de constructie, zal deze opening zeer waarschijnlijk pas tegen het einde van seizoen 2023 kunnen zijn, in plaats van aan het begin.

Dus zolang er nog helemaal geen duidelijkheid is over de mogelijke openingsdatum van deze coaster, zal ik op z’n vroegst pas in 2024 weer terug gaan naar Krakau. Maar hoe dan ook, ik zal toch iets moeten gaan verschuiven in mijn vakantieplannen welke ik tot nu toe heb.
Maar welke moet het dan worden: 2024 – Wenen, 2024 – Engeland? De kans is groot dat de trip naar Wenen dan verplaatst gaat worden naar 2025. Want de nieuwe coaster van het Prater, waarvoor ik o.a. graag naar Wenen wil, zal al in 2023 openen.

Reacties zijn gesloten.