Holiday Park gaat 4.000 m² groot waterpark bouwen

Holiday Park wilde al een tijdje graag een waterpark gaan bouwen en dit dan in samenwerking met de gemeente Haßloch gaan doen, als vervanger van het bestaande gemeentelijke zwembad. Maar de gemeente heeft onlangs besloten om niet mee te werken aan de realisatie van dit waterpark, hierdoor heeft Plopsa nu besloten het waterpark zelf te gaan bouwen.

De plannen voor het waterpark Holiday Park dragen bij aan de doelstelling van Plopsa om de locatie in Haßloch te ontwikkelen tot een meerdaagse excursiebestemming. Daartoe is ook de bouw van een eigen hotel gepland.

Met de start van de bouw van het hotel, waarvoor het park eerder dit jaar al groen licht heeft gekregen van de gemeente, is Holiday Park voornemens om als volgende stap een bouwaanvraag in te dienen voor het waterpark. De huidige plannen omvatten een thematisch binnengebied van circa 4.000 vierkante meter met een golfslagbad met onweerseffecten, een wildwaterrivier, meerdere kinderbaden, een waterspeeltuin, diverse whirlpools, meerdere glijbanen en een sportbad, evenals een buitenruimte met een ander zwembad dat het hele jaar door geopend is.

Bron: https://www.parkerlebnis.de/holiday-park-wasserpark-plaene-offiziell_131447.html

Reacties zijn gesloten.