Hoe staat het er nu voor met Dream Island?

Nadat het gloednieuwe indoor pretpark Dream Island in de Russische hoofdstad Moskau eind februari 2020 opende voor publiek, moest het helaas na 1 maand al weer sluiten vanwege de covid-19 pandemie.
Wat al wel snel duidelijk was in deze korte tijd dat het park open was, was dat niet alle aangekondigde rides klaar waren om hun eerste gasten te ontvangen. Maar er werd nog wel hard door gewerkt om deze rides open te krijgen als de covid-19 maatregelen weer versoepelen.

Zo word er op 31 maart al getest met de Intamin launchcoaster “Shred The Sewers” welke de topper van het park moet worden. En er is zeker tot eind mei nog sprake van uitgebreid testen met deze coaster.
De baan zou ondertussen wel klaar zijn om te openen voor het publiek.

En dit is de status van andere aangekondigde attracties die nog moeten openen:
– De techniek en decoratie voor de Hotel Transylvania darkride word momenteel aangebracht, deze waren al voor de pandemie aanwezig in het park.
– De bouw van het Flying Theatre ligt momenteel stil omdat het grote scherm voor deze attractie alleen geplaatst kan worden onder supervisie van de buitenlandse fabrikant, maar deze mogen momenteel vanwege de pandemie het land niet in.

Reacties zijn gesloten.