Het speculeren kan nu beginnen

Thorpe Park heeft vanochtend de website voor hun nieuwe coaster project gelanceerd.
Naast de gebruikelijke info voor de vergunning aanvraag, staan ook de eerste (voorlopige) ontwerpen van deze nieuwe coaster op de site. Gelukkig gaat het hier nog maar om een ontwerp voorstel, want er is bijna geen kaas van te maken.
De layout is nog enorm kort voor een hyper coaster en er zijn verschillende design elementen te herkennen van meerdere achtbaanbouwers, zoals S&S, Gerstlauer, RMC, Intamin en Mack. Maar van B&M of Vekoma zijn juist geen elementen te herkennen. Alles is dus nog mogelijk.
En omdat het park nog zegt met meerdere fabrikanten in gesprek te zijn, kan alles tussen nu en de lente van 2022 nog helemaal veranderen. We wachten dus rustig af.

EDIT: (12-12-2021)

Er zijn de afgelopen dagen zelfs al een groot aantal fans geweest, die een animatie gemaakt hebben van de gepresenteerde layout, in o.a. NoLimits2 of andere programma’s.

Deze animatie hieronder vind ik tot nu te een van de mooiste, maar het doet mij qua vreemde elementen erg veel denken aan andere coasters gebouwd door RMC. Zou Thorpe Park dan soms de eerste T-Rex gaan krijgen?

Reacties zijn gesloten.