Zou het echt? 3 nieuwe B&M’s voor Merlin parken?

Zouden deze berichten echt waar kunnen zijn? 3 nieuwe B&M coasters voor pretparken van Merlin Entertainment in Engeland de komende jaren?

1 B&M coaster is al wel zo goed als bevestigd, namelijk de junior launched wingcoaster voor Chessington World of Adventures in 2023. Maar de hoogste coaster in Engeland in Thorpe Park of een onbekend B&M model voor Alton Towers, beide in 2024?

Dit youtube account heeft het niet vaak goed als het echt over geruchten gaat, maar het gaat bij hun dan ook vaker over wat ze zelf verwachten en op hopen met betrekking tot deze geruchten. Maar hopelijk zitten ze dit keer wel goed, want vooral Thorpe Park kan wel weer een grote nieuwe coaster gebruiken.

Ook Nemesis, de beroemde inverted coaster van Alton Towers zou volgens hen een volledige retrack krijgen.
Dit was tot nu toe nog nergens bevestigd en alle fans wereldwijd vreesden al voor het ergste. Dit zal dus goed nieuws zijn, mocht het waar zijn. Nu alleen afwachten wanneer deze retrack uitgevoerd zal gaan worden.

De 2e B&M zou een Hypercoaster zijn voor Thorpe Park, welke ook direct de nieuwe hoogste coaster van de UK zou gaan worden. Deze nieuwe coaster zou moeten gaan komen op de plek van de al vele jaren geleden gesloten Loggers Leap flume worden. Er waren al werkzaamheden gespot in deze omgeving en begin volgend jaar zou er dan echt aan het grote werk begonnen moeten gaan worden, zodat deze baan in 2024 zou kunnen openen.

De 3e en laatste coaster is meteen ook de meest twijvelachtige. Een nog onbekend model voor Alton Towers op een locatie door de vallei (tussen Forbidden Valley & Dark Forest). Een surfcoaster zou best wel eens kunnen omdat AT niet boven de boomgrens mag bouwen.
Maar het is de verwachtte locatie, waardoor ik dit niet verwacht op deze manier.
De opening van deze baan zou ook in 2024 kunnen zijn, als alles goed gaat.

Reacties zijn gesloten.