[Geruchten] Update, Fan concept B&M inverted coaster voor PortAventura

Er gaan al lange tijd geruchten rond op het internet, over een mogelijke nieuwe coaster voor het Spaanse PortAventura park. Deze geruchten gaan van een launched family coaster gebouwd door Intamin tot een vette inverted coaster van B&M. Die geruchten van een 3e B&M coaster voor het park stammen al uit de tijd van de bouw van Shambhala en blijven sindsdien regelmatig de kop weer op steken.

Enkele jaren geleden waren er al geruchten over een mogelijke nieuwe coaster in het China themagebied van het park, tussen Shambhala en Ankor. Dit kon toen zowel een family coaster worden als een thrillcoaster.
Na aanleiding hier van was toen door een fan al een leuke concept voor gemaakt voor een B&M inverted coaster. Dit was samen met de B&M Flying Coaster, het type coaster van B&M, welke toen de meest logische keuze zou zijn voor het park om te bouwen.
Nu enkele jaren later, heeft deze fan die concept geupdate. De baan staat nu op een iets andere locatie in hetzelfde themagebied, met een heel andere layout.

Hieronder is de video te zien van deze concept.

Bron: https://lamardeparques.es/foro/viewtopic.php?p=88563&sid=175c179f95f88df04bf9a25a57c53244#p88563

EDIT:

Nu blijft het natuurlijk afwachten of PortAventura de komende jaren echt een nieuwe coaster zal openen.
De geruchten voor een nieuwe coaster (family & thrill coaster) in zowel de China als Polynesia themagebieden, blijven na al die jaren nog steeds erg sterk.

Reacties zijn gesloten.