Opnieuw uitstel voor project London Resort

Zoals eigenlijk al een beetje te verwachtte was, is er vandaag een brief uitgekomen waarin vermeld staat dat het volgende besluit minimaal uitgesteld wordt tot April 2022. De commissie heeft aangegeven dat men nog steeds niet in een positie is om een besluit te kunnen nemen over dit project. Waarbij er duidelijk gevraagd wordt aan London Resort om een gedetailleerde uitleg te geven op de situatie van de Environmental Statement document en of dit voldoende basis heeft om gedragen te worden door de commissie.

Met andere woorden, vertraging, alweer, voor de zoveelste keer, wat mij betreft kan men een opening in 2024 nu wel helemaal vergeten. Mogelijk als alles nog door mag gaan, zal het eerder 2026 worden. Als het project niet al eerder volledig afgeblazen word.

Voor de duidelijkheid, hierbij nog een keer de stappen die het park door moet lopen voor ze goedkeuring krijgen. We zitten momenteel halverwege Pre-Examination.

Acceptance: 28 dagen voor acceptatie (bij weigering 6 weken extra voor juridische process)

Pre-Examination: Het resort moet een aankondiging doen dat het geaccepteerd is en het resort moet aangeven wanneer en waar geintresseerde partijen zich kunnen melden voor exmaniation van het project. Dit moet minimaal 28 dagen zijn maar kan langer.

_Er zal een pre-liminairy meeting zijn waar aan het eind word gemeld wat de examination tijdschema zal zijn.__

Examination: start de dag nadat pre-exmaniation is afgelopen en zal 6 maanden duren.

Decision: 3 Maanden de tijd om een rapport te schrijven en in te leveren bij de secretary of state. Deze heeft ook weer 3 maanden om toezegging te doen in dit project.

Post Decision: 6 weken om Juridisch aan te vechten om dit tegen te gaan._

Bron: https://forum.pretpark.club/d/404-the-london-resort/118

Reacties zijn gesloten.