Waar kun je het beste eten in Energylandia en Legendia?

Zaterdag 28 en zondag 29 augustus wil in de pretparken Energylandia en Legendia bezoeken.
Maar na de terugreis met de trein ben ik pas na 21:30uur weer terug in Krakau. Heb ik zo laat nog wel zin om uitgebreid te gaan eten? Ik denk het niet.

Maar omdat ik toch wel wat moet eten ben ik eens gaan informeren, waar je in Energylandia en Legendia een beetje goed kunt eten. En ook vroeg ik om tips voor restaurants buiten de parken in de plaatsen Zator en Katowice.
Dit heeft mij tot nu toe vooral tips opgeleverd voor in het Energylandia park, zoals de onderstaande.

Tips voor Energylandia / Zator:

Hoop dat je van Kebab houd want daar word je mee doodgegooid in Energylandia🤣. Beste tip is het grote restaurant die formula achtbaan. Daar heb je een terras op het dak met mooi uitzicht over Het park terwijl je eet. En in het gebied van Zadra zit ook een leuk restaurant en terras en bij het Oktober fest gebied is ook leuk om te eten.

Veel fast food eigenlijk, in Energylandia heb je ook foodcourts met verschillende dingen van Spareribs tot aan Vis en Chips en de Dönner boxen. Ook zijn de Polen gek op de kip van de KFC dus dat kan je ook nog vinden, Energylandia heeft eigenlijk twee grote restaurants maar echt bijzonder zijn ze niet. Haal gewoon een menu bij een stand en ga ergens zitten…als je het goed doet heb je nog leuk uitzicht ook. Voordeel voor ons is dat het allemaal niks kost daar, Legendia….heb ik eigenlijk geen idee meer wat en waar ik gegeten heb 🤣

Bron: https://www.facebook.com/groups/148497311850659/posts/4733724183327926

Maar ook voor buiten het Energylandia park heb ik al een aantal leuke tips gekregen:

Western Camp Resort, Bonanza Restaurant

Overigens de Saloon in het Wild West Resort was erg betaalbaar en goed. De drank was daar goedkoper dan de supermarkt ernaast.
…….. volgens mij enkel voor verblijfsgasten. Maar ja, wie controleert.

Bron: https://forum.pretpark.club/d/1835-beste-plekken-om-te-eten-in-energylandia-en-legendia/27

Scandinavia Resort, Scandi Restaurant

In het park is het vooral veel vette pizza en doner. Smaakt prima en past perfect bij de kermis sfeer van het park. Wij hebben in het Scandinavian Resort op een paar kilometer verbleven en daar zat een restaurant met verfijnde gerechten geïnspireerd op de Scandinavische keuken. Ze hadden daar zelfs eigen-gebrouwen biertjes. Voor Poolse begrippen zeker niet goedkoop, voor Nederlandse begrippen wel. Aanrader!
…….. Je kunt gewoon het restaurant in lopen, geen enkel probleem. Het is geen Disney stijl resort met een toegangspoort enzo, gewoon klein hotel waar je zonder problemen binnen kunt stappen. Het restaurant ligt overigens direct aan de straat.

Bron: https://forum.pretpark.club/d/1835-beste-plekken-om-te-eten-in-energylandia-en-legendia/30

Restauracja Revel Zator

Hier op het pleintje kan je goed en heel goedkoop eten. 2 gangen en frisdrank voor zo’n €8
Wiertel B. Gastronomia, art. cukiernicze
+48 33 841 22 35
https://maps.app.goo.gl/NjMaLW94b43cfimA6

Bron: https://www.facebook.com/groups/148497311850659/posts/4733724183327926

EDIT:

Zeer waarschijnlijk word hier het Restauracja Revel Zator bedoeld.
Dit restaurant zit inderdaad aan dit pleintje en word als erg goed beoordeeld.

Adres: Rynek 14, 32-640 Zator, Polen

Tips voor Legendia / Katowice:

Mad Mick

Mad Mick brings American burger to Katowice, along with great atmosphere and super friendly staff. The burgers they serve are deliciously prepared with fresh ingredients. Moreover, they have a good selection of Czech beers – you have to try spending an evening at Mad Mick.

Useful Information

Bron: https://www.arrivalguides.com/en/Travelguides/Europe/Poland/Katowice/eating

Reacties zijn gesloten.