Bijna alle treinkaartjes gekocht (update)

Nadat ik gisteren al de kaartjes besteld had voor de pretparken Energylandia en Legendia, die ik tijdens mijn Polen trip wil bezoeken, heb ik vandaag ook bijna alle benodigde treinkaartjes voor deze 2 bezoeken gekocht.
Voor de treinrit van/naar Zator (Energylandia) had ik geen andere keuze mogelijkheid dan de gisteren al genoemde reistijden. Dus voor dat treinretourtje zijn de kaartjes voor zowel de heen als de terugreis nu dan ook in de pocket.

Maar voor de treinrit van/naar Katowice (Legendia) heb je wel meer keuze mogelijkheden qua reistijden.
Ik heb momenteel al wel het kaartje gekocht voor de heenreis, maar het kaartje voor de terugreis nog niet.
Ik twijfel hier namelijk of ik de trein van Katowice naar Krakau Glowny pak van 20:21uur of juist een trein eerder, maar dan ook veel eerder, namelijk de trein van 17:48uur. Dit is 2,5uur eerder.
Het park Legendia is op deze zondag 29 augustus nog tot 20:00uur geopend, maar ik heb geen idee of ik deze tijd wel helemaal nodig zal hebben om alles te doen wat ik wil doen.

EDIT (03-08-2021, 21:00uur):

Ik heb toch besloten om het treinkaartje te kopen voor de terugrit van Katowice naar Krakow Glowny voor de tijd die ik gisteren had voorgesteld. Als ik dan toch niet de volledige tijd nodig heb voor mijn bezoek aan het Legendia pretpark, ga ik wel Katowice in voor wat sightseeing en eventueel wat eten, voordat ik de trein pak.

Reacties zijn gesloten.