Welke coasters & andere attracties moet ik zeker doen?

Zadra (RMC Hybrid coaster)

Ja, mijn Krakau tripje gaat door eind augustus inclusief een bezoek aan pretpark Energylandia.
Ik heb maar 1 dag ingepland voor dit pretpark en ondanks de redelijk ruime openingstijden van deze dag (10:00 – 20:00uur) weet ik niet zeker of ik alles zou kunnen doen, wat ik graag zou willen.
En verder weet ik ook nog niet of hun nieuwste coaster, de door Vekoma gebouwde double-launch coaster Abyssus, eind augustus al open zal zijn voor het publiek. Daar gok ik dus op van wel.

Must-do attracties?

Welke coasters en attracties moet ik zeker doen als ik in Energylandia ben?
Doordat ik maar 1 dag heb in dit park en dat het mogelijk nog best druk zal kunnen zijn, is de kans groot dat ik niet alles zal kunnen doen, wat ik zou willen.

Van de verschillende coasters, wil ik in ieder geval doen: Zadra, Hyperion, Speed, Formula, Mayan, Dragon en Boomerang. En als Abyssus al open is, die natuurlijk ook. Maar zou dat lukken met nog 2 maanden te gaan?

Maar naast een groot aantal achtbanen, bezit dit park ook nog een aantal andere attracties, waarvan ik ook nog wel een aantal zou willen doen. Zoals Tsunami Drop (Small droptower), Tidal Wave Twister (Zamperla Disk’O Coaster), Jungle Adventure (Rapid River), Anaconda (Shoot-the-chute) en darkride Monster House .
En als er nog tijd over is, zal ik misschien ook nog wel een show gaan zien, zoals de stuntshow Energylandia Extreme Show of een film in de Pyramid Illusion Cinema.

Reacties zijn gesloten.