Update reisplanning Krakau trip

Omdat het momenteel nog steeds niet zeker is of de trip met Pretpark.club naar Polen en Oost-Duitsland dit jaar wel of niet door zal gaan, en ik toch wel heel erg graag naar Krakau in Polen wil, ben ik eens gaan informeren bij mijn reisbureau (Tui in Oldenzaal) wat er allemaal mogelijk is.
Helaas is het bij hen tot eind augustus niet mogelijk om een trip te boeken met meerdere bestemmingen. Dus zal ik deze trip helaas niet naar Wroclaw kunnen gaan in combinatie met Krakau.

Krakau zal in dit geval voor mij dus de enige stad worden, waar ik zal overnachten deze trip.
Nu alleen nog even bekijken hoe lang deze trip moet gaan duren.
Ik wil graag een dag naar zowel pretpark Energylandia als Legendia. Welke vanaf begin september beide helaas alleen in het weekend nog maar bereikbaar zijn met de trein vanuit Krakau. Terwijl ze in augustus nog wel beide elke dag geopend zijn.
Ook wil ik graag vanuit Krakau een georganiseerde tour maken naar zowel Concentratiekamp Auschwitz als de Wieliczka Zoutmijn. Deze zijn volgens mij in september nog wel dagelijks te boeken vanuit Krakau.

Dat zijn dus al zeker 4 dagen die ik ingepland heb. Samen met de 2 reisdagen kom ik dan al op 6 dagen uit.
De stad Krakau zelf wil ik graag ook uitgebreid zien, maar toch ook op mijn gemak. Dat worden dan nog zeker 3 dagen en misschien wel 4 dagen extra.
Dan kom ik dus op een tripje uit dat 9 of 10 dagen gaat duren. Met een vertrek eind augustus, of begin september, moet dan volgens mij nog wel wat te boeken zijn. Maar is zal dan wel snel moeten zijn met boeken, wil het nog redelijk goedkoop zijn allemaal.


EDIT:

9 dagen Krakau was helaas niet mogelijk om via Tui nog voor begin september te boeken.
De enige mogelijkheden zijn dan eind augustus of eind september.
Dan denk ik dat ik toch kies voor een tripje eind augustus, omdat dan het weer nog mooier zal zijn en qua planning van de excursies is er meer mogelijk. Zo zijn de 2 pretparken die ik ook wil bezoeken t/m eind augustus namelijk nog dagelijks geopend.

Dit maakt mij dus nog meer aan het twijfelen.
Zal ik in augustus gaan, met een grotere kans op mooi weer en de pretparken die dan nog elke dag open zijn. Maar wel de kans hebben dat Aqualantis in Energylandia nog gesloten is…….
Of gaan in september, met de kans op minder goed weer, maar mogelijk wel dat Aqualantis in Energylandia open is voor publiek.

Reacties zijn gesloten.