Doe eens gek en ga naar een concert

Ik heb al wel vaker een vakantie gepland rond een concert of een concert dat onderdeel was van deze vakantie.
Zo heb ik in 2011 een vakantie gepland rond het optreden van Vasco Rossi in Milaan (IT), The Mahones in London (UK) in 2012 pasten mooi in een al geboekte vakantie, Rammstein in Berlijn (DE) was in 2016 ook de reden voor een stedentripje en Alice in Chains in Stockholm (Zwe) in 2018 paste ook in een al geboekte vakantie.
Helaas zijn de plannen om Rammstein in 2017 in Nimes (FR) te zien, niet door gegaan. En ook enkele andere keren is het voor gekomen, dat ik niet naar het gehoopte concert kon of niet gegaan ben, terwijl ik wel in de buurt was, om wat voor reden dan ook.

Maar door het verplaatsen van de gehele Rammstein Europe Stadium Tour, van 2021 naar 2022, komt hier heel mooi ook nog een show in Göteborg Zweden bij, welke dan de reden is om de al geplande vakantie hier mooi op aan te laten sluiten.
Rammstein treden in Göteborg op in het Ullevi Stadium op vrijdag 29 & zaterdag 30 juli 2022. En ik heb nog een ticket voor de show op vrijdag 29 juli weten te scoren.

Link naar het officiële evenement op facebook: https://fb.me/e/88vx0xkFs

Reacties zijn gesloten.