Vette nieuwe update voor deze trip

Themepark.nl heeft een vette nieuwe update bekend gemaakt voor hun gedeelte van deze trip.
Hier zitten nog een groot aantal verrassingen bij.
Het gaat over o.a. diverse ERT’s en rondleidingen in de parken, maar ook de gezamenlijke eetmomenten.

De HYPE is real! wink

Eergister gesproken met Liseberg. De dive coaster zal soort van af zijn tijdens ons bezoek, maar nog niet alle theming is klaar. Vooralsnog mogen we ons geen zorgen maken en gaat het park er vanuit dat we gewoon de nieuwe achtbaan in kunnen. Beide dagen krijgen we ERT’s op een aantal hele gave rides, ik hou ze nog even geheim. Er zijn ook diverse backstage rondleidingen!

Parcs and resorts Scandinavia – eigenaar van Gröna Lund en Kolmården – geven ons een ochtend ERT op Wildfire en een hele fijne selectie aan rides in Gröna Lund. Waaronder de nieuwe free fall attractie! Daarnaast krijgen we een zeer uitgebreid ochtendprogramma op de laatste dag van de trip met een aantal hele gave rondleidingen onder andere over de geschiedenis en toekomst van het park! Vanzelfsprekend ronden we dat ochtendprogramma af met ERT’s. Allemaal voor park opening.

Dan nog het volgende; in alle parken regelen wij gezamenlijke eet momenten voor een zeer gunstige prijs. Dit is een bedrag wat dus nog niet is betaald.
Dag 1: buffet in Liseberg
Dag 2: avonddiner op geheime locatie
Dag 3: diner in Gröna Lund
Dag 4: afsluitende lunch voor vertrek naar luchthaven in Gröna Lund

Ontbijt is overigens bij alle hotels inbegrepen. Overige maaltijden kun je naar eigen inzicht zelf regelen in de parken.

Oh ja, aan het einde van dag 2 staat er iets te gebeuren wat ik gewoon niet mag/kan en wil vertellen. Het is waanzinnig, dat wil je absoluut niet missen en gaat wellicht het hoogtepunt worden van een hele trip. Het is onderdeel van het programma maar we gaan het niet vertellen tot het moment daar zelf is.

Bron: http://themepark.nl/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2453613#Post2453613

Reacties zijn gesloten.