[Geruchten] Krijgt Weerwolf een RMC conversie voor 2023

Volgens Themepark Magic zou er op het Coasterforce.com forum gesproken worden over een mogelijke RMC conversie van Weerwolf voor 2023.

Deze geruchten zijn erg interessant, maar heeft familiepark Walibi Belgium, naast Kondaa echt nog een 2e thrillcoaster nodig?
Ja, Untamed in Walibi Holland is een supervette coaster en een van de beste (hybride) coasters ter wereld. Maar Walibi Holland is veel meer een thrill park dan het zusterpark in Belgie.

Ik zou zelf kiezen om Weerwolf een goede retrack te geven inclusief een set nieuwe treinen, ipv dat deze baan een conversie zal krijgen naar een hybride coaster.
En ten tweede, hoe betrouwbaar is deze uitspraak door die forum member, welke net nieuw is? Weerwolf zou namelijk deze winter nog een gedeeltelijke retrack krijgen. En dat zou weggegooid geld zijn als deze baan binnen 2 jaar al een hybride conversie zou krijgen.

EDIT:

Maar blijkbaar is het allemaal nog niet zo erg en houd Walibi Belgium alle opties open met betrekking tot de toekomst van Weerwolf. Dus een hybrid conversie door RMC is zeker mogelijk, maar ook een retrack door b.v. GCI behoort gewoon tot de mogelijkheden.
Tenminste dit zegt Coasterforce.com forum member Rumorgirl.

Reacties zijn gesloten.