Wat is de beste tijd van het jaar voor een New York trip?

Wil je de drukte liever ontlopen, dan hoef je helemaal niet naar New York City te gaan. Want het is er het hele jaar door wel druk. Maar ga je toch een tripje maken, welke tijd van het jaar is dan het beste om te gaan?
Dat is afhankelijk van waarvoor je naar The Big Apple gaat.

Voor mezelf is het het belangrijkste dat het weer goed is en de vliegtickets het goedkoopste in de periode dat ook de pretparken (Coney Island Luna Park en Six Flags Great Adventure) open zijn voor publiek.

Beste Reistijd:

Qua temperatuur is de periode van mei tot half juni en van half september tot half oktober het best, maar ook begin november kan het nog erg aangenaam zijn. Kans op regen is er altijd. In de zomermaanden kan het vreselijk warm zijn, terwijl de wintermaanden bitterkoud zijn met een ijzige wind.

Vliegen naar New York:

Je vlieg rechtstreeks van Amsterdam naar New York met bijvoorbeeld KLM en Delta Airlines. Je kunt soms nog goedkoper naar New York vliegen vanaf Brussel. Maar ook met een overstap in b.v. Frankfurt of Dublin kun je heel voordelig naar New York vliegen. Vergelijk vliegtickets naar New York en bekijk wat voor jou voordelig uitpakt. Lees hoe je goedkoop van het vliegveld naar het centrum reist.

Meer Info:

https://mooistestedentrips.nl/stedentrip/new-york
http://joycesintnicolaas.nl/wat-is-de-beste-tijd-van-het-jaar-om-naar-nyc-te-gaan/
https://www.amerika.nl/amerika/reisgids/new-york-state/new-york/beste-reistijd-new-york/

Reacties zijn gesloten.