Kaartjes voor Europa’s hoogste en snelste achtbaan nu te koop

Entreekaarten voor het nieuwe Spaanse pretpark Ferrari Land gaan vandaag in de verkoop. Ferrari Land krijgt elf attracties, waaronder de hoogste en snelste achtbaan van Europa. De rollercoaster is 112 meter hoog en gaat 180 kilometer per uur.

Wie nieuwsgierig is naar de spiksplinternieuwe lanceerachtbaan, kan vanaf vandaag toegangskaarten aanschaffen. De opening vindt plaats op vrijdag 7 april. Naast de coaster zijn er in het park onder meer vrijevaltorens, simulatoren en een racecircuit te vinden.

Ferrari Land is onderdeel van pretparkresort PortAventura World in Salou, net als themapark PortAventura Park en waterpark Caribe Aquatic. Er zijn alleen combitickets verkrijgbaar. Prijzen variëren van 60 euro (één dag, twee parken) tot 109 euro (vier dagen, drie parken).

Het is de bedoeling dat Ferrari Land dit jaar ongeveer een miljoen bezoekers trekt. PortAventura World wil met name toeristen uit Italië, Duitsland en Scandinavië lokken. De bouw van het park kostte naar verluidt 100 miljoen euro.

Bron: https://www.looopings.nl/weblog/6891/Kaartjes-voor-Europas-hoogste-en-snelste-achtbaan-nu-te-koop.html

Reacties zijn gesloten.