Live: persconferentie Ferrari Land, PortAventura

Momenteel is er in PortAventura een persconferentie bezig om meer details over hun hun nieuwe Ferrari Land bekend te maken aan het grote publiek. Wij posten hier al de eerste info:

Er raakte onder meer al bekend dat de hoogte van de nieuwe achtbaan 112 meter zal bedragen, wat het niet tot de hoogste van de wereld maakt, maar wel van Europa. Bovendien zal je in 5 seconden gelanceerd worden met 180km/u! Dat maakt het tevens tot de snelste coaster van Europa. De bouwer zal Intamin zijn.

Op een nieuwe concept art is ook te zien dat de 2 freefalls niet meer tegen de coaster staan, maar ernaast. Ook de camelback is uit de lay-out van de achtbaan gehaald. Verder zal er nog een soort van rondritattractie zijn in de vorm van tegen elkaar racende racewagens.

Ferrari Land zal een nieuw apart park worden van het resort met een groot inkomplein en entreegebouw.

UPDATE: Het park zal pas begin 2017 openen, in plaats van het eerder aangekondigde 2016. Het prijskaartje bedraagt zo’n 100 miljoen euro en het pretpark zal zo’n 75.000m² groot worden.

We volgen het nieuws nog live op en voor verdere updates kan je terecht op ons forum: http://bit.ly/1P2XQf3

Bron: https://www.facebook.com/Pretparkenbe

EDIT:

Nieuw artwork van Ferrari Land:

De lokatie van dit nieuwe park is ook bekend.
Het nieuwe Ferrari Land park, komt naast het PortAventura Hotel te liggen, met de hoofdingang aan het bestaande centrale plein van PortAventura.

Reacties zijn gesloten.