Zweedse exploitant heeft mogelijk nog een Zierer Flitzer gekocht

Onlangs werd de internationale coaster gemeenschap erg bang gemaakt, omdat het Deense pretpark Bakken plots aankondigde afscheid te nemen van hun oude Zierer Flitzer coaster Racing.

Gelukkig bleek al bij het verwijderen uit het park van deze coaster, dat het allemaal heel erg netjes gebeurde. En het meest opvallende was toch wel dat dit gedaan werd samen met een Zweedse kermis exploitant.
Alleen omdat deze exploitant ook een klein pretparkje bezit in Zweden (Ölands Djur & Nöjespark), was er nog onduidelijkheid over de uiteindelijke bestemming.

Maar dit bericht word nog interessanter. Het verhaal gaat namelijk dat die Zweedse exploitant nog een 2e Zierer Flitzer coaster opgekocht heeft, en wel de High Explosive van de Duitse kermis exploitant Vorlop.
Het lijkt er hier wel op dat de Racing naar het Zweedse dieren-, water- en pretpark Ölands Djur & Nöjespark zal gaan, welke de zelfde eigenaar heeft als Nöjesfältet Caravellen Tivoli. Een andere mogelijkheid is, is dat één van de achtbanen gebruikt zal worden om reserve onderdelen te hebben voor de andere achtbaan. Maar dat laatste hoop ik niet dat gaat gebeuren, omdat beide banen nog in erg goede conditie waren.

Zweedse exploitant koopt grote Duitse achtbaan overMeer lezen: https://wp.me/p5lhVB-1pkr

Geplaatst door Themeparkfreaks op Dinsdag 13 oktober 2020

Reacties zijn gesloten.