Nieuw Nickelodeon Universe park is een enorme tegenvaller

Het nieuwe Nickelodeon Universe park in de afgelopen week geopende American Dream Mall in New Jersey, blijkt momenteel een enorme tegenvaller te zijn, omdat het park eigenlijk nog helemaal niet klaar is om te draaien voor publiek. Bijna alle grote attracties moeten blijkbaar nog gekeurd worden of hebben een vergunning nodig om te mogen draaien.

Hier een eerste report van het bezoek van Pretpark.club member Remko:


Afgelopen vrijdag ben ik hier geweest. Toen was het park net een week open. Op de website stond dat je het beste je kaarten online kon kopen omdat ze een mega drukte verwachtten. De openingsdag was al snel uitverkocht. Dus wij 2 tickets gekocht waarbij je een dag en een tijdslot van 4 uur moest kiezen. Van 12 tot 16 uur, 16 tot 20 uur of van 20 tot 24 uur. We hadden tickets voor de vrijdag avond gekocht. Niet de openings vrijdag maar de week erop. Van 20:00 tot 24:00.

Een paar dagen na het bestellen krijgen we een mail dat de tijden verandert zijn. Tickets waren nu ineens heel de dag geldig en park zou al om 22 uur sluiten. Alsof het toch niet zo druk was als men voorspelt had… In de eerste recenties lazen we ondertussen dat er maar 2 achtbanen open waren, voor de andere 3 was de vergunning nog niet rond. Lekkere opening dus…

Wij die vrijdag naar het park, rond een uur of 4 ‘s middags en wat blijkt… alle achtbanen gesloten ivm testen. Ook andere grotere rides waren gesloten. Op de website werd hierover niks vermeld dus iedereen kwam bedrogen uit. Als troost kregen we wel twee entree kaartjes die nog een jaar geldig zijn om nog eens terug te komen. We hebben ons geld nog terug gevraagd maar dat ging natuurlijk niet zo maar lukken. We mochten wel even binnen kijken maar veel viel er dus uiteindelijk niet te beleven. Er waren een handje vol bezoekers binnen en het was eigenlijk meer even binnenkijken in een nog niet geopend pretpark. Enkel een paar kleine rides waren open.

Zo slecht dat ze na al die jaren van vertraging hun zaakjes tijdens de opening nog lang niet op orde hadden. Zeker 3 achtbanen moesten nog goedgekeurd worden en de twee die al wel open waren geweest die waren binnen een week dus alweer gesloten. Alleen bij de surf coaster waren mensen aan het werk, deze waren ze daadwerkelijk aan het testen, de rest lag er verlaten bij. Sund.

Mocht het eenmaal volledig operationeel zijn dan is het voor de achtbaan fans zeker de moeite om er even te gaan kijken. Het ziet er best indrukwekkend uit al die banen kriskras door elkaar onder een groot dak. Tip, koop je tickets vooral (zeker nu nog) niet vooraf online en informeer eerst goed wat er wel en niet open is.
Als er mensen zijn die binnen nu en een jaar die kant op willen gaan, ik heb nog twee entree tickets liggen voor een mooi prijsje….

Bron: https://forum.pretpark.club/d/495-american-dream-mall-nickelodeon-universe-eindelijk-geopend/10

Reacties zijn gesloten.