Een nacht Lloret is super vet.

Lloret de Mar, die andere beruchte bestemming in Noord-Oost Spanje aan de Costa Brava voor feestvierende jongeren. Dat wil je toch graag zelf ook meegemaakt hebben, ook al vier je zelf feest in Salou.

Er worden nighttours aangeboden naar Lloret vanuit Salou. Ik heb dat dit jaar zelf ook mee mogen maken, dankzij Beachmasters.
Je moet er alleen wel 2 keer een lange busrit voor over hebben. En dat kan erg zwaar zijn, na een nacht stappen.

Deze kroegentocht begon al rond 20:30uur, toen we ons moesten verzamelen bij Camping La Union en we tegen 21:00uur zouden vertrekken voor de busrit van ongeveer 2uurtjes richting Lloret.

We hebben tijdens deze vette kroegentocht 3 verschillende feestcafe’s aangedaan, te weten The Box, Cartoon en …………. Die laatste ben ik helaas vergeten, want die bleek blijkbaar toch niet zo leuk te zijn.
De kroegentocht hebben we afgesloten met een bezoek aan 2 vette discotheken welke wat langer mocht duren, te weten Bumpers en Tropics. Hierna begonnen we rond 04:00uur in de ochtend voor de lange rit terug naar Salou.

Deze nacht in Lloret de Mar was echt super vet. Maar wat mij opgevallen is, is dat het nachtleven in Lloret toch anders is dan Salou, ondanks dat het in beide gevallen om feestvierende jongeren gaat. Waar Salou het vooral moet hebben van de feestcafe’s en bar-dancings, heeft Lloret juist een redelijk groot aantal best wel grote “echte” discotheken.
De enige grote discotheek die Salou heeft, is de Pacha in La Pineda.

Reacties zijn gesloten.